Szolgáltatásaink

Gyógyszertárunkban készítünk úgynevezett saját, nem vényköteles készítményeket, mint például hidratáló krémek, testápoló és kézápoló krémeket. Betegeinknek segítünk, tanácsot adunk homeopátiás készítmények szedésével kapcsolatban, valamint homeopátiás arcdiagnosztikával kapcsolatban.

A lejárt készítményeket gyűjtődobozban szelektíven gyűjtjük, speciális megsemmisítésük ezáltal megoldott.

Vércukorszintmérés

Magyarországon közel félmillió cukorbeteg él.

Számos szövődmény előzhető meg a betegség korai felismerésével. A vércukorméréshez egy egyszerű vércukormérő készüléket használunk.

A méréssel a vérben lévő glükóz szintjét lehet meghatározni. A mérő egy kicsi vércseppből megméri a vércukorszintet, ami általában az ujjbegyből nyerünk és a tesztcsíkra cseppentjük. A vércukorszint meghatározása gyors, egyszerű, és fájdalom mentes.

Vércukor szint mérés ára 195 Ft

Vérnyomás mérés

Korunk egyik népbetegsége a magas vérnyomás. Vérnyomásunkat különböző tényezők befolyásolják. Nagyban függ az életmódunktól, de még az érzelmi állapotunktól, a ruházatunktól is. Már az enyhén magas vérnyomásra is oda kell figyelnünk, hisz könnyen könnyen szerepet játszhat a szív-, érrendszeri-, és vesebetegségek kialakulásában.

A magas vérnyomás megelőzhető, azonban sok esetben életmód váltásra is szükség van. Több testmozgással, kalória szegényebb étrenddel, és nyugodtabb- kiegyensúlyozottabb életvitellel sokat tehetünk saját egészségünkért.